Friday, November 12, 2010

kau sgt kejam !

kau mmg ske bertindak kejam kn kt aku . mlm2 nie kau brtindak kejam sgt kt aku . tp xpe . aku phm . so kau kejam , aku juak akn kejam balik ngn kau . haizz tp xdak la kejam ane pon aku kt kau kn ? klo aku kejam , lme da aku tgl kn kau . sb aku sopan , baek aty , lemah lembut dan aku hnya brtindak kejam sekali sekaki sekala . haha . 

terkadang aku xpaham ngn kau , knp kau cm tu sekali . ari nie je kau kejam sgtsgtsgt ngn aku . knp ? adess kejam y pertame , knp kau bz sgt ? kate kau YB . haha part y pling aku suke . kau yang berhormat ke y bersalah ? ekekek . aku tau kau xmarah sbb aku ckp cm tu . kan kan kan ? klo kau YB , kau msti kasi ank buah kau y buat kije kije tu . ttbe aku ase kau sgt baek aty . abes sume kije kau nk buat . hahah 

kedua ny , kau sgt kejam sbb klo aku call , n wt kau hangin ckit , mesti kau nk off phone trus . kau tau x ? aku sgt sgt geram ble kau buat cm tu . haizzz -.-" tp xpe , sopan punya psl >.< , aku saba kn dri saje . hahah so pasnie same2 la kite kejam ea . haha eh , aku xley kejam sgt . sb aku kn sopan =.=" hahahha  

p/s:hey , kau ttp da wt aku trsenyum lagi dan lagi . terima kasih . 

3 comments:

Zulfahmi Abidin said...

errrr..yek eleh betul la dye nie.itu jer??

Terkini:
1. Facebook Selamanya
2. Lanun Harapan
3. Aku Doktor Cinta

nabila sani said...

tu je la . ckup laa . haha . alaaa fahmie , sume entry bella da bce laa . da ciap komen skli . hahah

Zulfahmi Abidin said...

eh.fahmie ckp pasal entry bella lah.entry fahmie biar jer lah.entry awk nie ha.itu jer ke bella nk bagi tawu?? ek eleh.....

Terkini: 1. Entry Ke-47 Nie Entry Paling Panjang Aku Pernah Tulis 2. Bila Aku Jumpe Perempuan Yang Aku Benci 3. Selamat Hari Raya Aidiladha