Tuesday, December 21, 2010

tekanan !

nak tanya sangat . apa korang rasa bila ad yang masuk bilik korang time korang xdak kt blik or rumah ? seriously aku benci sangat2 kt orang yang cm nie . sepatot ny kunci bilik lme kne bagi lik kt management . tp simpan buat pekasam then suke hati mak bapak tiri laki bini dy je msk bilik aku tnpa izin . sumpah tension kowt !


bukan aku nk tuduh sape2 pon . tp kenyataan ny mmg aku tau sape y msk bilik aku nie . eh , kau tu ex bilik nie dan kau bukan ny blilik nie ag . so sila la bg lik kunci kt management . ritu kau beria-ia nk bg lik kt management kn ? asl tak bg lik ? kalau aku nie jahat sgt , lme da aku wt report kt management . sb aku malas nk besa kn hal nie , aku jst ngadu kt umi ngn ayah saje . dy mmg suka bg aku stress ! arghhh ~


sumpah weh , aku benci kau . tp umi tak kasi aku benci org laen sb umi pesan bnyak2 ingt kn dan dekat kn dri kepada Allah SWT . so aku cube ekot ngn bnyk kn zikir supaya ati aku tenang . tp hakikat ny aku susa nk terima kenyataan ngn tak suke kau . so ble aku da strt story ngn sape2 je , sure aku akn nagis .



p/s:aku nk abis kn stdy kt cnie cepat2 . ta snggup weyh ! sumpah ta tipu , da nagis T_T

Wednesday, December 8, 2010

sony ericsson zylo pink !

wow ! lme ta hapdate blog nie . saje xnk hapdate sb ta tau nk hapdate ap . okeoke , blik ke tajuk entry kli nie . jst nk share kt korng betape comel+cntik ny SE zylo kaler pink . pink ? yes pink ! cntik sgtsgt la . 
nie la SE zylo . 

pink itu menawan . ea ke ? hehe

side n blkng .

oke . sgt cun oke .

sbnr ny nk gtau , sy suda ad satu   hehhe lme sy tgu tok dpt kn fon baru . dan akhir ny dpt jgk . ouh tp knp pink ? sb kaka y jual tu ckp , ramai nk kaler pink . so sape2 y dpt tu d kire bertuah la .  hahah oke laa  dr xdpt ap2 kn . so wanna wish thnx alot to my beloved mom n my beloved dad  sb da bli kn kaka fon bru . ttbe sy kne pegang somethng y kaler pink  adess . kurng minat tol ngn kaler pink nie . hohoho tp xpe . d sb kn fon tu comel dan menawan , sy akn jge ia ngn elok2  .
mine SE zylo pink-7december2010
p/s:pixca pinjam kt pakcik Google .