Tuesday, December 21, 2010

tekanan !

nak tanya sangat . apa korang rasa bila ad yang masuk bilik korang time korang xdak kt blik or rumah ? seriously aku benci sangat2 kt orang yang cm nie . sepatot ny kunci bilik lme kne bagi lik kt management . tp simpan buat pekasam then suke hati mak bapak tiri laki bini dy je msk bilik aku tnpa izin . sumpah tension kowt !


bukan aku nk tuduh sape2 pon . tp kenyataan ny mmg aku tau sape y msk bilik aku nie . eh , kau tu ex bilik nie dan kau bukan ny blilik nie ag . so sila la bg lik kunci kt management . ritu kau beria-ia nk bg lik kt management kn ? asl tak bg lik ? kalau aku nie jahat sgt , lme da aku wt report kt management . sb aku malas nk besa kn hal nie , aku jst ngadu kt umi ngn ayah saje . dy mmg suka bg aku stress ! arghhh ~


sumpah weh , aku benci kau . tp umi tak kasi aku benci org laen sb umi pesan bnyak2 ingt kn dan dekat kn dri kepada Allah SWT . so aku cube ekot ngn bnyk kn zikir supaya ati aku tenang . tp hakikat ny aku susa nk terima kenyataan ngn tak suke kau . so ble aku da strt story ngn sape2 je , sure aku akn nagis .



p/s:aku nk abis kn stdy kt cnie cepat2 . ta snggup weyh ! sumpah ta tipu , da nagis T_T

6 comments:

AiN5zOL said...

yunk,,
sbar la ea...
da xlame je lg ko nk abhkn study...
bia la die ngan skap die yg mcm 2,sbar k...:))

nabila sani said...

u know who dear ? hurmm sakit ouh . nk nagis ase ny .

Aku Adalah Aku said...

Aku tau sape..
bwk2 byk bersbr..

nabila sani said...

kau ag lme knl dy kowt . ta kau ase cm aku ase ke ? uwaaaa~ nga saba nie . sb tu diam kn saje . kau pon , diam2 kn je . shhhh !

Zulfahmi Abidin said...

kalau aku jadi ko aku saje je tuka tombol tuh.baru 12 ringgit je kot.dari org masuk bilik aku pon panas dengar weh.

nabila sani said...

tombol da pon tuka . tp tau je la kn . ap2 pon sume nk kne ngn management . nk wt sndri kng xpsl2 kne ngn management tu . haish .