Saturday, August 20, 2011

bila da dapat~

bila da start menggodak blog~ apa pon ta boley . hahaha


oke,bye !

p/s:tido ag best !

Thursday, August 18, 2011

let's get rock !!

salam . meh nie nk cerite kenapa tetibe je nak rock memalam buta nie . hahaha actually tak laa nk rock mana pon . eh nabila , agak2 sikit ea . kau tu tengah tak bape nak sehat . jangan nak rock sangat ea . sedar la sikit ! haish -.-" oke oke aku sedar lagi yang aku ngah tak bape nak sehat . haish sakit , tyme-tyme camnie lak kau nak datang kan -.-"

memandangkan aku tak boley nak rock sangat , grrr tak kire , nak rock jugak even sakit ! hahaha gila degil aku nie kan ? oke actually , bile ada one of family tak sehat , maka virus tu akan berpindah ke salah seorang family yang lain . errr dengan kata lain , aku la tu -.-" so si pembawa virus akan sehat dan aku , ea aku akan tanggung paling cikai 2weeks , ea 2weeks aku akan tanggung . hadoiii , parah tau -.-"

bile migraine da terjah kepala , satu badan rase nak tumbang . rase macam nak tido 24hours je -.-" tapi apa kan daya , kerja-kerja kat rumah nie kena buat . ouh yaa , batuk pon boley buat sakit kepala . lagi-lagi bila batuk dengan teruk nya . sumpah sakit weh !

tau la bile da tak sehat nie . segala sendi-sendi semua nya nak sakit laa nak lenguh laa apa laa -.-" untung kuat lagi . hahah hurmm cukup-cukup laa membebel . ngantok lak eh . kepala da mula la berat nie -.-" mengada betul~

p/s:incik syg nak tido tyme tu jugak la kepala jadi berat -.-" bagus kn ^^ soh rest la tu . hehe xD

Wednesday, August 17, 2011

pheeww~ penat but berbaloi baloi~

salam . alamak ! da bersawang balik laa blog aku nie . hahah . oke mari berkemas sikit . oke cukup . da kemas-kemas nie , background pon da tukar . haha (poyo jap) ceh ! macam lah tak pernah tukar background . by the way , pembaharuan blog nie adalah suka hati je . kot da boring nanti , tukar lagik kalau rajen laa 


berbalik dengan tajuk post nie , nak story sikit je . penat weh ajar orang nie . bukan senang bukan senang nak senang kata orang tua-tua , nak susah senang~ dulu ajar org  itu ini , tak payah cakap la kan . sume nya tak paham . but yang nie oke laa . senang tangkap .


so bile da tolong orang nie , rase macam nak mintak upah laa . boley tak agak-agak ? agak-agak kena fire tak ? hahah . eh , apa-apa pon seronok tolong and banyak gelagat . heheh ouh btw , jangan fire aku haa~ kihkihkih


p/s:wah , best-best ! rindu kt mr blog nie ^^ tamo fire-fire oke . relax sudah xD

Sunday, August 7, 2011

sad n happy

salam , just wanna say yang aku happy n senang dengan dia . even dia cakap dia "tak matang" . rasa nak gelak je . tapi sebenarnya , dia perfect ! susah nak gambarkan . cara dia , hanya Allah saje yang tahu . susah senang setakat nie alhamdulillah , sentiasa ada bersama .

tapi ! sekali dia berceramah , memang tidak laaa . hahahha memang apa yang dia sampai kn tu masuk akal , tapi aku yang agak degil nie ada je laa akal nak menjawab . hehe bukan salah aku , tapi hakikat nya aku memang macam tu . uhuhuh sorry ea ^^

p/s:saya bru lepas nagis bile type post nie -.-" dan ditenangkan oleh mr MN ~.~" thnx a lot dear ^^ grr , post y paling pendek rasanya . haha tak rajen sungguh nk type -.-"

Monday, August 1, 2011

ramadhan datang lagi ^^

ahlan wa sahlan ya ramadhan :)


marhaban ya ramadahn . ya Allah , semoga dipertemukan lagi di ramadahan yang akan datang . amin :)


p/s:puasa puasa nie , mula laa jadi alarm tok mereka mereka tu . hehe especially , budak buntal n mr MN syg. hehe