Thursday, August 18, 2011

let's get rock !!

salam . meh nie nk cerite kenapa tetibe je nak rock memalam buta nie . hahaha actually tak laa nk rock mana pon . eh nabila , agak2 sikit ea . kau tu tengah tak bape nak sehat . jangan nak rock sangat ea . sedar la sikit ! haish -.-" oke oke aku sedar lagi yang aku ngah tak bape nak sehat . haish sakit , tyme-tyme camnie lak kau nak datang kan -.-"

memandangkan aku tak boley nak rock sangat , grrr tak kire , nak rock jugak even sakit ! hahaha gila degil aku nie kan ? oke actually , bile ada one of family tak sehat , maka virus tu akan berpindah ke salah seorang family yang lain . errr dengan kata lain , aku la tu -.-" so si pembawa virus akan sehat dan aku , ea aku akan tanggung paling cikai 2weeks , ea 2weeks aku akan tanggung . hadoiii , parah tau -.-"

bile migraine da terjah kepala , satu badan rase nak tumbang . rase macam nak tido 24hours je -.-" tapi apa kan daya , kerja-kerja kat rumah nie kena buat . ouh yaa , batuk pon boley buat sakit kepala . lagi-lagi bila batuk dengan teruk nya . sumpah sakit weh !

tau la bile da tak sehat nie . segala sendi-sendi semua nya nak sakit laa nak lenguh laa apa laa -.-" untung kuat lagi . hahah hurmm cukup-cukup laa membebel . ngantok lak eh . kepala da mula la berat nie -.-" mengada betul~

p/s:incik syg nak tido tyme tu jugak la kepala jadi berat -.-" bagus kn ^^ soh rest la tu . hehe xD

No comments: