Wednesday, August 17, 2011

pheeww~ penat but berbaloi baloi~

salam . alamak ! da bersawang balik laa blog aku nie . hahah . oke mari berkemas sikit . oke cukup . da kemas-kemas nie , background pon da tukar . haha (poyo jap) ceh ! macam lah tak pernah tukar background . by the way , pembaharuan blog nie adalah suka hati je . kot da boring nanti , tukar lagik kalau rajen laa 


berbalik dengan tajuk post nie , nak story sikit je . penat weh ajar orang nie . bukan senang bukan senang nak senang kata orang tua-tua , nak susah senang~ dulu ajar org  itu ini , tak payah cakap la kan . sume nya tak paham . but yang nie oke laa . senang tangkap .


so bile da tolong orang nie , rase macam nak mintak upah laa . boley tak agak-agak ? agak-agak kena fire tak ? hahah . eh , apa-apa pon seronok tolong and banyak gelagat . heheh ouh btw , jangan fire aku haa~ kihkihkih


p/s:wah , best-best ! rindu kt mr blog nie ^^ tamo fire-fire oke . relax sudah xD

No comments: