Sunday, August 7, 2011

sad n happy

salam , just wanna say yang aku happy n senang dengan dia . even dia cakap dia "tak matang" . rasa nak gelak je . tapi sebenarnya , dia perfect ! susah nak gambarkan . cara dia , hanya Allah saje yang tahu . susah senang setakat nie alhamdulillah , sentiasa ada bersama .

tapi ! sekali dia berceramah , memang tidak laaa . hahahha memang apa yang dia sampai kn tu masuk akal , tapi aku yang agak degil nie ada je laa akal nak menjawab . hehe bukan salah aku , tapi hakikat nya aku memang macam tu . uhuhuh sorry ea ^^

p/s:saya bru lepas nagis bile type post nie -.-" dan ditenangkan oleh mr MN ~.~" thnx a lot dear ^^ grr , post y paling pendek rasanya . haha tak rajen sungguh nk type -.-"

No comments: